Billeder:
Mine billeder tilhører mig, og må under ingen omstændigheder bruges af andre i kommerciel eller andre sammenhæng. 

Man kan læse mere om copyright HER

Hækle/Strikke opskrifter:
Der er copyright på alle designs på denne blog, medmindre andet er specifikt anført i selve opskriften. Dvs. at opskrifterne KUN er til privat brug. Du har derfor hverken lov til at sælge opskriften, de ting du laver ud fra dem, eller gengive dem helt eller delvist uden mit forudgående samtykke.

De designs/opskrifter som ikke er mine egne, dem er der link til, og du må derfor følge linket for at se copyrighten på dem. Du må selvfølgelig gerne fremvise dine kreationer, som er lavet med mine opskrifter. 
Generelt:
De skabeloner jeg laver til lege og aktiviteter, er til fri afbenyttelse, dog vil jeg blive glad hvis du henviser til mig og ikke selv tager æren af at have lavet dem. Du må heller ikke bruge dem i kommerciel sammenhæng.

Da jeg bruger tid på at lave mine opskrifter,vil jeg blive glad når du linke og henvise til min blog, og giver mig kredit for de ting jeg designer. Dette gør jeg forsat har lyst til at udgive gratis opskrifter og idéer. Brug endelig hashtag #detkreativehjoerne så jeg kan nyde billeder af jeres ting.

På forhånd mange tak
Sidsel