Hindbærsnitter:

Start med 19 lm

Rk 1-15: 18 fm
Klip tråden og hæft ender.

Lav 2 stk kage bunde og 1 stk marmelade lag. Ved 2. kage-bund efterlades enden lang nok til at sy sammen med.

Glasur:

Start med 13 lm

Rk 1-16: 12 fm
Klip tråden og efterlad enden lang nok til at sy på med, hæft enderne.

Inden delene syes sammen, laves der krymmel på glasuren. Sy herefter glasuren på den øverste lag kage-bund rundt i kanten af glasuren. Klip tråden og hæft ender. Til sidst syes de to kage-bunde og marmelade lag sammen, rundt langs kanten (den blå streg på billedet under).

Oreo:

– Der laves 3 stk i alt, 2 kage-bund og 1 creme (jeg har lavet en med vanilje creme og en med chokolade creme)

Omg 1: 1 lm, 6 fm i mr, 1 km
Omg 2: 1 lm, 2 fm i hver, 1 km (12 m)
Omg 3: 1 lm, *1 fm, udt* x 6, 1 km (18 m)
Omg 4: 1 lm, *2 fm, udt* x 6, 1 km (24 m)
Omg 5: 1 lm, *3 fm, udt* x 6, 1 km (30 m)
Omg 6: 1lm, 30fm, 1 km (30 m)

Klip tråden og hæft enden, undtagen ved den sidste kage-bund. Efterlad der enden lang nok til at sy sammen med.

Copyright

Du må ikke sælge opskriften, men de færdige produkter må du gerne sælge 

– God fornøjelse Sidsel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *