Jeg har fundet ud af at Pinterest er en fantastisk ting, og ikke mindst en tidsrøver. Man kan bruge oceaner af tid der inde. Hvilket jeg også havde gjort den dag jeg fandt en gammel opskrift på en perlenisse. Jeg kan huske dem som barn, at de hang på juletræet, og da jeg så billedet af opskriften blev jeg simpelthen nødt til at prøve at lave dem

Min egen hjemmelavet vejledning

Jeg har aldrig prøvet at perle sy før (udover de armbånd man lavede som barn), så bare det at få de første par rækker af skæget til at ligge rigtig, var lidt af en udfordring. Først havde jeg brugt elastiktråd, hvilket ikke var nogen succes. Så jeg endte ud med at bruge det snor man bruger til at binde om stege.

Det er ikke sidste gang, jeg laver de her nisser, og tænker at det er nogle jeg vil have på mit eget juletræ, da det vækker minder frem 🙂

Der findes mange udgaver på nettet og her er der et link HER på en som ligner meget

– God fornøjelse Sidsel

4 Comments on Nisse i perlesyning

  1. Ihhh den kan jeg godt huske, jeg har ledt efter opskriften flere gange, er det en opskrift du vil dele? 🙂

    • Det er et billede fra en gammel opskrift, derfor at jeg ikke dele den grundet copyrighten. men jeg vil gerne prøve at skrive ned hvad jeg har gjort og ligge den ind når den er klar 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *