IMG_0367 2a


Hvem er jeg!
Navnet er Sidsel, 1985’er, er Viborgenser med stort V og uddannet pædagog. Jeg bor sammen med min kæreste og vores caiquer Ollie, i vores eget lille slot. Dog er vores slot i virkeligheden forklædt som, et gul ét-plans murstenvilla fra 80’erne. Dertil kommer hverken voldgrave, kæmpe park, fint tøj eller livvagter. Men, vi har højt til himlen, skov, lille bitte have, ustyrlige bede, aktiv hverdag – og kreativ fantasi, kærlighed til hinanden og det er lykken for os (kreativ fantasi er nu nok mest mig).

Om Det kreative hjørne
Selve Det Kreative Hjørne startede allerede i 2011, med en blog, hvor jeg lagde lidt små ting ind. Men det kørte ikke rigtig for mig, syntes at platformen bag bloggen var træls og det endte med at bloggen lå stille hen i flere år. Indtil jeg fandt WordPress og startede på pædagog seminaret. Jeg har alle dage været kreativ og har haft gang i mange ting. Jeg tænkte at det kunne være fedt at lave et sted igen, hvor jeg kunne samle alle mine idéer og dele med andre. Derved opstod Det kreative hjørne – en “database” med guides lige til at kunne tage med. 

Formålet med Det kreative hjørne
På Det kreative hjørne vil jeg vise alt det jeg går og pusler med i hverdagen, af kreative ting og sager. Der vil være brugervenlige guides til de forskellige ting, så det er nemt at gå til for enhver. Men det vil ikke kun være kreative indlæg, der vil også være inspiration til fysisk aktivitet og leg, som jeg laver gennem mit arbejde og hverdag. Altså et sted hvor jeg samler alle mine idéer, påfund og skøre tanker. Det skal være et inspirations sted for alle, og der vil komme nye indlæg så snart nye idéer opstår.

Jeg håber, at du vil være glad for at besøge mig, og at du har lyst til at vende tilbage med jævne mellemrum!

Knus og kolbøtter
Sidsel c”,)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *