Har du spørgsmål er du velkommen til at skrive dem under indlægget, da der sikkert er andre der sidder med samme spørgsmål og kunne bruge svaret.

Jeg har lige skrevet en kommentar, men kan ikke se den?
Hvis det er første gang at du skriver en kommentar, så skal jeg lige godkende den før den kan ses på siden. Men når du først har en godkendt kommentar, vil dine fremtidige kommentar komme på siden, så snart du har skrevet den.

Hjælpen kan findes mange steder
Jeg svare så hurtigt at jeg kan. Men da jeg køre denne blog i min fritid, er det ikke sikkert at jeg er på hver dag. Står du og mangler hjælp nu og her, er det en masse grupper på facebook, hvor der sikkert sidder en masse skønne mennesker der kan hjælpe.

Grupper på facebook:
Hækle, hækle, hækle og andre hæklerier
CAL – garn og hobby
Graphghans på dansk
Gruppen 1000 kreative idéer